Jag tänkte att jag skulle börja blogga, så ni får veta lite vad som händer här hemma hos mig.

Jag har tyvärr haft så himla ont i min rygg i tre veckor och inte kunnat rida eller göra ngt annat vettigt :(( Som tur är har jag haft en fantastisk praktikant Cecilia från naturbruksgymnasiet i Bollerup och hon har fått rida för fulla muggar…

Nu är jag tack & lov på benen igen och har även börjat rida lite smått. Helt sjukt vad man saknar att rida när man inte kan, är ju så himla skoj :)))) Idag blev det även ett litet skutt. Glad ryttare = glad häst !!! Jag har även varit i Fyledalen och galopperat,riktigt bra underlag nu när det regnat så mkt.

Märks att det är nytt år på träningarna och att vädret är milt, för nu börjar eleverna vilja komma igång:) Ordinarie träningen tänkte jag inte starta förrän i Februari men här är fullt upp ändå.

Tänkte ordna pay and jump här den 11:e & 12 :e Januari.Verkar som här kommer komma en del då här redan trillat in en del anmälningar. Skoj !!!

Ser fram emot ett händelserikt 2013 & ta hand om er och era pållar så ses vi. smiley