Hej alla i kylan !!

Vaknade i morse och öppnar dörren,shit vad kallt -18 ¤ :(( försöker starta bilen och den är totaldöd suck och jag som skulle träna för Pether Markne idag. Löste sig tillsist som tur var, så iväg kom jag :)).

Så himla bra med mkt framridning och roliga övningar, super !! Det var Marichello som fick följa med idag. Själv märks det att jag inte hoppat så mkt på ett bra tag pga ryggen,svårt och hitta den riktiga känslan men fint hoppa hon ivarjefall… och det är ju bara Januari.

Här var full rulle på pay and jumpen i helgen och allting flöt på bra trots att vi fick rida fram inne då det var fruset på utebanan. Kul :))

Haft lite träningar här i veckan för de som vågat/kunnat ge sig ut och köra & som står ut med kylan. I morgon kommer ett helt nytt gäng ifrån Haväng. Kul !! Hoppas det blir lite mildare bara jag verkligen hatar kyla !!!

Har även anmält till årets första tävling LÄNGTAR !!!!