Hej alla :)) nu är det ”bara” en hemsk månad kvar förhoppningsvis av vintern.

Här jobbar hästarna på för fullt.Eftersom jag bara är 80 % bra i min rygg vågar jag inte rida & hoppa fullt ut, men försöker variera arbetet ändån så hästarna är i full gång ivf !! Har även lite ridhjälp för tillfället och det gillas 🙂 Både hästarna och jag tycker dock det är lite trist att va i ridhuset,vill till skogen, kan det inte bara bli vår nu….

Conrad och Smartie har varit i Flyinge på pay and jump. Första gången för Conrad och han var jätteduktig :)) Jag bara gillar denna ”älg” fastän han inte är som alla andra och testar ens tålamod hela tiden;))

I helgen har jag haft en liten minisemester & varit nere i Tyskland och tittat på Holsteiner Verbands hingstvisning. På vägen hem stanna vi hos RGB och blev runtvisade på anläggningen och hälsade på en häst som var där och träna. Sådär ja, då fick man sin dos av inspiration ;))

Marichello fick vara med på Sylve träningen i Måndags och Tisdags hon har blivit så stark i kroppen nu och hoppade jättefint 🙂 extra kul att Sylve gillar henne jättemycket med & tyckte hon blivit kvickare sen han såg henne sist!!

Har precis gjort klart tiderna till vårens träningar vilket inte är helt enkelt med alla tider som skall klaffa ;)) Ett riktigt pusslande, men ska bli kul med en del nya elever & alla gamla såklart !!Kommer att bli full rulle men det gillar jag!! Har en vecka till på mig att ladda,tänkte dra igång vecka 8.

Syns !!!