Oj oj vad tiden går…..typiskt mig länge sen jag skrev någonting sist !!
Här har hänt en hel del och jag kommer säkert inte ihåg allt men här kommer en del info ;))
Quicky är dräktig med Clarimo och det är jag jätteglad för,lite värre är det dock med Tea som inte verkar vilja bli avelssto :(( trist då jag slutat tävla henne för jag så gärna ville hon skulle få föl. Ett sådant avelssto med det meriterande mamma mödernet är inte så lätt att hitta. Kanske går det vägen ska kolla henne imorgon för sista gången så snälla hjälp mig att hålla alla tummar och tår !!!
Annars ska hon bli min tävlingshäst igen.

Braveheart har blivit såld till en tjej i Småland,kul då de verkligen passa ihop !!
Alla hästarna tränar på för fullt och jag har själv börjat tävla Smartie igen, Lina har gjort ett bra jobb med henne. Conrad blir bara bättre & bättre för varje tävling han gör. Varför är det så att man gillar oftast de hästarna som är lite annorlunda…..

Marichello satte sin första nolla i 140n i Gislaved & fick pris, Kul :)))
Alfred fick oxå följa med på meeting för första gången,nyttigt men jobbigt att bo borta,han var lite trött.

Har precis tvättat och målat stallet färdigt för iår och halva stallet har även fått nya fönster. Såååå himla skönt när det är gjort så man kan koncentrera sig på ridningen istället, tar en massa tid att städa ….

Haft en hel del träningar i sommar & blev väldigt glad och stolt över Lottas 5:e plats på SM :)))
Väntar ett par veckor till med att starta träningarna, vill inte att sommaren ska vara slut ännu…..
Vi syns och förhoppningsvis ska det inte dröja lika länge tills nästa inlägg;)) men tills dess ta hand om er och era pållar !!!!