God fortsättning på er alla!!!
Nu är det nytt år igen och dags att ta nya tag. Här börjar allting komma igång igen med träningarna. Märks att det är plusgrader ,många vill komma igång och träna. Kul :))) hoppas hoppas bara att detta fina hästvädret fortsätter.
Hästarna är fullt igång efter min sköna semestervecka på Kanarieöarna över jul. Så många snälla människor som hjälpte till så att allting funka här hemma, och de hästar som skulle ridas blev motionerade. Tack !!!!!!
Här har dock hänt ngt väldigt väldigt tråkigt. Vår fina Fölunge Spiken låg död i hagen i december :(((( troligtvis hjärtat eller ngt inre som brustit. Här är fortfarande såååå tomt i stallet efter han. Han var ju allas favorit. Hemskt att se quicky leta och slicka på marken där han låg dagarna efter…. :((((
Nu håller jag tummarna att allting går bra med Clarimo fölungen som ligger i magen. Såklart även Teas fölunge. Längtar……
Året slutade bra på tävlingsfronten, var i Åstorp med Smartie och Marichello. Smartie fick gå avd à för det inte skulle bli så tidigt. 0 fel o placerad. Den Vite slog till och vann 130n, jättekul eftersom hon hoppade väldigt bra efter träningen för Peter Eriksson veckan innan. Himla roligt då jag inte är den snabbaste ryttaren precis ;)))
Årets tävlingar startade förra helgen i Helsingborg samma hästar fick följa med och nolla igen båda två. Bra start på året, så får det gärna fortsätta !!!
Idag har jag tränat dressyr för Lizette,hon som hjälper mig med ryggen. Sååå himla kul och intressant,hon har ett helt annat tänk än alla andra… Jag red Smartie och Conrad fick många aha upplevelser ,häftigt !!! Vill bara träna igen det är sååå himla kul ju ;)))
Hästarna får gå mkt i skogen nu , gäller och passa på i det fina vädret. Nu har tom Conrad accepterat att åka i lilla lastbilen, sååå skönt ;)) han är en envis en,men jag är ännu envisare…..
Kram på er alla så ses vi :)))