Hej alla !!!
Inre så bra på det här precis, var ju jättelänge sen jag skrev sist.
Har såklart hänt hur mkt som helst,men det kommer jag väl inte ihåg….
Fina Ayla har blivit såld då jag bestämde mig för att ha lite mindre hästar eftersom lektionerna tar en hel del tid. Hon är såld till Borås till en tjej där och det verkar funka jättebra. Kul !!! Saknar henne dock, fina Ayla.
Tyckte det var ganska skönt ett par veckor att ha lite mindre att rida men sen insåg jag att jag tycker det är för kul fortfarande :)) och att ryggen känns bra för tillfället :)))
Så…..
Jag åkte till Tyskland och titta på ca 30 treåringar och jovisst jag hitta en eller rättaresagt två som jag gilla. Den ena gick inte genom rtg så det blev en val efter Casall-Quidams rubin som fick bli min. Älskar och köpa och hatar att sälja… Inte så bra kombo precis ha ha;))
Åkte själv ner med oranga faran och hämta han. Såååå himla snäll, aldrig varit hemmmaifrån och stod som ett ljus hela vägen hem. Gillas !!! När jag satt i lastbilen kom tanken tänk om han hoppar över bommen på Autobahn vad gör jag då??? Men som sagt märkte inte av han. Puhhh !!!
Nu får han bo i uteboxarna för vågar inte ta in ny häst i stallet då vi ska ha föl.
Och inatt hände det !!! quicky blev mamma. Hingstföl efter Clarimo. Hon gick en vecka över tiden vilket hon aldrig brukar göra och när hon fått vaxproppar brukar hon föla samma dygn men icke iår. Allt för att hålla mig vaken några nätter till;)) men det var det värt han är såååå söööt….och kelig!!! Quicky är verkligen en klok mamma. Nu dags och bestämma ny hingst.
Tea skall inte föla förräns runt. midsommar så han får leka själv ett tag till….
Ska försöka skärpa mig och skriva lite oftare ….. Tills dess ha det så bra !!!!!